perjantai 13. maaliskuuta 2009

Ei mitään uutta maharintamalta

Jaahas, se onkin sitten perjantai 13. päivä. Palasin juuri neuvolareissulta kotiin. Kaikki oli odotuksen suhteen ennallaan: verenpaineet kohdallaan, vauvan sydänäänet normaalit, jne. Odotus siis jatkuu edelleen ihan rauhallisessa tunnelmassa. Seuraava käynti onkin sitten jo maanantaina ja jos ei ensi viikon perjantaihin ole mitään tapahtunut, niin sitten passittavat äitipolille näytille (mutta sekään ei vielä takaa yhtään mitään, kunhan vaan tsekkaavat tilanteen).

Mutta aamuinen neuvolaan lähteminen kuului hivenen sarjaan "perjantai 13. päivä". Olin jo vaatteet päällä lähtöä tekemässä enkä löytänytkään avaimia mistään. Niinpä sitten soitin Jussille ja sieltä ne avaimet sitten löytyivätkin, Iisalmesta Jussin takin taskusta. Soitin sitten taksin ja hurautin sillä neuvolaan ja kerkesin onneksi juuri ajoissa. Sieltä päästyäni sain sitten anopin kiinni, joka tuli pelastamaan ja toi minut kotiin. Vara-avainkin löytyi onneksi "melkein naapurista", jonne se aikanaan vietiin tällaisten tilanteiden varalle.

3 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Ja seuraavaksi tapahtuu:
Pakkaat kassin valmiiksi maanantain illan suussa. Sisällöllä ei ole niin väliä koska joka tapauksessa Jussi tuo sinulle tarpeellisia unohtuneita tarvikkeita pikkuhiljaa sairaalaan. Tiistaina teet sitten kaikkea mukavaa ja syöt hyvin. Nuku myös päiväunet. Noin illansuussa tiistaina tulee lapsivesi ja silloin on hyvä lähteä sairaalaan. Ja yllätys yllätys masuasukas putkahtaa maailmaan 18.3.2009 klo 6.31. Ja ilta vierailuaikaan isovanhemmat voi tulla sitten katsomaan uutta lapsenlasta. Näin se menee.

Dollari kirjoitti...

Hyvin paljon mahdollista! :D

Anonyymi kirjoitti...

Vai ei mitään uutta maharintamalta! Joku on aikamoinen narripukki ;)
*haliPUS*
-Hewi-